Moderne uitvaart

Een uitvaart is de laatste jaren een steeds meer bespreekbaar onderwerp. Veel uitvaarten worden daarom vooraf geregeld om aan alle uitvaartwensen te kunnen voldoen van de overledene en nabestaanden. Vroeger verliep een uitvaart vaak via een standaard protocol. Tegenwoordig is dit compleet anders er wordt er vaak een moderne uitvaart geregeld. Een moderne uitvaart is een begrafenis of crematie ingevuld naar persoonlijke wensen. De koffie en cake worden bijvoorbeeld verruild voor een borrel met een bitterbal. Of de kerk wordt ingeruild voor de favoriete plek van een dierbare. Bent u benieuwd wat een moderne uitvaart inhoudt en wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op en dan vertel ik u graag persoonlijk iets meer!

De afscheidsplechtigheid

Een afscheidsplechtigheid hoeft niet perse traditioneel te zijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de afscheidsplechtigheid een moderne sfeer te geven. Er zijn een tal van mogelijkheden om een moderne uitvaart te regelen. Een traditionele rouwkist kan ingeruild worden voor een zelf ontworpen of een beschilderde kist. Familieleden uit het buitenland kunnen de uitvaart via een livestream volgen. De traditionele uitvaartlocatie zoals een kerk kan ingeruild worden voor een andere locatie zoals een voetbalkantine of de favoriete kroeg van de overledene. Ook zoals eerder al benoemd kan de catering compleet worden aangepast op de wensen van een dierbare. Hield hij of zij van een lekker wijntje met sushi? Hoe mooi en toepasselijk is het dan om een laatste toost uit te brengen met een wijntje en het favoriete van de overledene. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk bij een moderne uitvaart.

Een moderne uitvaart op maat bij Iede Hoorn

De uitvaart van uzelf of een nabestaande een persoonlijke en moderne draai geven? Dan kiest u voor Iede Hoorn als uw uitvaartondernemer. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het regelen van verschillende en unieke uitvaarten. Ik ben bijvoorbeeld bekend met multiculturele uitvaarten, een groene uitvaart of een roze uitvaart. Ook is het mogelijk om bij mij een uitvaart compleet op specifieke uitvaartwensen te laten verlopen. Op zoek naar een moderne uitvaart op maat? Ik help u dan graag persoonlijk verder. Bij alles wat ik doe stel ik mijzelf de hoofdvraag; hoe kan ik, samen met de nabestaanden, ervoor zorgen dat iemand een eervol en waardig afscheid krijgt? Bent u benieuwd hoe ik u kan helpen bij een moderne uitvaart? Neem dan contact met mij op. Ik vertel u dan graag meer over alle mogelijkheden!