Uitvaartmogelijkheden buiten Amsterdam

Ook buiten de hoofdstad ben ik in de loop der jaren erg bekend geworden met de verschillende uitvaartlocaties. Ik licht er een aantal uit waar ik mooie uitvaarten heb mogen verzorgen, van zowel natuurbegraafplaatsen als crematoria.

Uitvaart_Haarlem_dragers_bloemen_balonnen_Orangerie_Elswout_Landgoed_Overveen

Crematorium Laren
Het crematorium in Laren (midden in het Gooi) geeft je een ruimtelijk gevoel. Het gebouw oogt heel verzorgd, heeft een modern tevens klassieke uitstraling en de aula heeft een schitterende uitkijk op de bossen. Het is een locatie waar ik graag kom. Mede dankzij het perfect verzorgde ontvangt en de oprechte vriendelijkheid en gastvrijheid bij dit crematorium.

Natuurbegraafplaats en crematorium Den & Rust in Bilthoven
De naam Den & Rust spreekt voor zich bij deze locatie. Rust, groen en natuur zijn begrippen die deze natuurbegraafplaats en crematorium kenmerken. Deze locatie ligt uiteraard middenin het schitterende bos en het ontvangst is persoonlijk en zeer gastvrij. Lees ook hier meer over de prachtige mogelijkheden bij een groene uitvaart.

rouwwagen-kleinkind-iede

Begraafplaats en crematorium Almere
Zowel mogelijk in Almere Stad als in de Haven. Deze begraafplaatsen en het crematorium bieden verschillende soorten graven, zoals familiegraven. Maar ook een urnentuin in het urnenbos in Almere Stad. Ook heeft deze begraafplaats het ‘Vlinderveld’, speciaal voor baby’s die vroeg geboren zijn (onder de 24 weken), waarbij de ouders de wens hebben de baby te begraven.

dragers-schouderen-uitvaart-begrafenis

Begraafplaats en crematorium Daelwijck in Utrecht
Een rustiek gelegen locatie in Utrecht met een gedenkpark. Deze locatie is omringd met veel groen, heeft een eenvoudige uitstraling. Het is een ruime en grote locatie die van alle mogelijkheden voorzien is zoals je dat bij een crematorium verwacht.