Begrafenis of crematie op Zorgvlied

Als uitvaartondernemer ben ik vooral actief in de regio Amsterdam. In onze hoofdstad zijn er veel locaties om een uitvaart plaats te laten vinden. Op deze pagina vertel ik u meer over Zorgvlied, waar ik met grote regelmaat begrafenissen en crematies mag verzorgen.

zorgvlied-rouw-wagen-uitvaart

Begraafplaats Zorgvlied is sinds 1870 een begrip in Amsterdam en omgeving en gelegen op een toplocatie aan de Amstel. Vele bekende Nederlanders liggen hier begraven, waaronder Harry Mulisch, Annie M.G. Schmidt en Herman Brood.

crematorion-zorgvlied-amstelveen-amsterdam

Op het terrein van begraafplaats Zorgvlied bevindt zich ’t Chalet waar de mogelijkheid is de overledene op te baren, maar ook om met een klein gezelschap de plechtigheid te houden (tot maximaal 20 personen). Zorgvlied beschikt over een grote aula met veel licht en een prachtig uitzicht, geschikt voor zowel grote als kleine plechtigheden. De begraafplaats beschikt verder over een prachtig restaurant waar een condoleance gehouden kan worden.

water-afscheid-uitvaart-salonboot-amstel-magerebrug

Het is ook mogelijk om met een wateruitvaart naar de begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam te komen. Bij de entree van Zorgvlied bevindt zich een kade, waar aangemeerd kan worden, om vervolgens vanaf de boot de overledene naar de aula, of direct naar het graf te begeleiden. Naast een begrafenis behoort een crematie ook tot de mogelijkheden van Zorgvlied in Amsterdam.

uitvaart-rolls-royce-amsterdam-dragers

Voor meer informatie over of de mogelijkheden bij Zorgvlied ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06-288597, mijn contactpagina of via e-mail.