Terug naar overzicht

De uitvaart van de broer van Lettie & Jeanet.

Onze broer Leo kreeg te horen dat hij ongeneeslijk ziek was (longkanker). Hij had van het leven genoten maar was slechts 68 jaar. Iede kwam op ons pad om de uitvaart te regelen. Hij kwam in de flat van onze broer in Amsterdam en het werd gelijk allemaal draaglijker. Iede is een mensen mens. Bij Iede is alles bespreekbaar. Je voelt je snel bij Iede vertrouwt. Leo wilde een vrolijke rouwkaart en Iede zorgde ervoor dat de foto waarop Leo een parachute sprong uitvoerde, keurig op de kaart terecht kwam. Alles werd nauwgezet voorbereid hoe de afscheidsbijeenkomst moest lopen.

Leo hield van country muziek en ook dat werd zorgvuldig en in RUST besproken. Dat is echt een kwaliteit van deze man, hij heeft nooit haast. Hij neemt de tijd. Tegelijkertijd , stuurt hij dmv GOEDE vragen het geheel naar een goed einde, heel knap. Een groot talent. De bijeenkomst was prima. Er waren veel mensen, die aan het eind het leven vierden, dat wilde onze broer. Bier, wijn en heerlijke broodjes, goed geregeld. Er werd gelachen, zoals Leo wilde. En ook op het eind toen de urn van Leo bij het graf van zijn vader en moeder bijgezet werd, was Iede erbij. Iede bedankt, we kijken er met veel voldoening op terug.

Het was en is GOED!

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden