Terug naar overzicht

De uitvaart van de mama van Sara.

Mijn moeder overleed in november 2016 na een lang ziekbed aan kanker en Iede was uitvaartverzorger bij haar uitvaart. De manier waarop Iede de begrafenis georganiseerd en begeleid heeft, was werkelijk geweldig en boven alle verwachting.

Een aantal maanden voor mijn moeders overlijden heb ik met Iede al de zaken geregeld die op dat moment geregeld konden worden. Iede dacht met me mee, informeerde over alles wat er bij een uitvaart komt kijken en vertelde over alle mogelijkheden. Het was enorm prettig om dit al op voorhand gedaan te hebben.

Na het overlijden heeft Iede mij en mijn familie op alle fronten bijgestaan, ontzorgd en ondersteund. Hij heeft ervoor gezorgd dat alle wensen die wij hadden zijn waargemaakt en kwam met suggesties waar wij zelf nog niet over nagedacht hadden. Hij was uitstekend bereikbaar, volledig betrokken en een fantastische steun, dit alles op een professionele manier. Ik heb met Iede gelachen en bij hem uit kunnen huilen, hij heeft ervoor gezorgd dat ik met een warm gevoel kan terugdenken aan de voorbereiding van mijn moeders’ uitvaart.

Bij de begrafenis zelf was Iede de gehele dag aanwezig en heeft de uitvaart fantastisch begeleid. Mijn familie en ik konden volledig stilstaan bij het moment en hoefden ons geen enkele zorgen te maken over de organisatie. Mede dankzij Iede hebben wij mijn moeder kunnen begraven op een manier die volledig bij haar en haar wensen paste.

Iede is ontzettend goed in zijn vak. Ik zou zijn uitvaartzorg aanbevelen bij iedereen die een geliefde verliest.


Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden