Terug naar overzicht

Uitvaart op water Amsterdam, een indruk.

Bovenstaande film geeft u een indruk van wat een uitvaart over water kan betekenen. Zoals u kunt zien geeft een uitvaart op het water een compleet andere beleving dan een uitvaart op de wal. In dit geval werd er gekozen om de overledene vanaf de Prinsengracht, via de Magere Brug in Amsterdam te begeleiden aan boord bij de aanlegsteiger van de Hermitage in Amsterdam. Vanuit daar vertrokken wij met een intiem gezelschap via de Amsterdamse grachten naar de aanlegsteiger van begraafplaats en crematorium Zorgvlied.

Een uitvaart op water is een intieme, persoonlijke beleving.

Aan boord werd geluisterd naar woorden, muziek en ook werd live het Avé Maria gezongen door een genodigde. Ook werd koffie en thee genuttigd en was er genoeg gelegenheid voor de naasten om bij de overledene te zitten en afscheid te nemen. Eenmaal aangekomen bij Zorgvlied werd de overledene door nabestaanden van boord gedragen en werd de afscheidsplechtigheid voortgezet aan wal.

Iede Hoorn weet door zijn ruime ervaring op uitvaartgebied hoe hij als geen ander een dag van laatste afscheid kan begeleiden. Daarom is een uitvaart op water een van zijn specialiteiten die u niet snel vergeten zal. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u uw keuze al gemaakt? Neem in ieder geval gerust even contact op via het contact formulier of via de telefoon: 06 28 85 97 96

Persoonlijke wensen.

Zoals gezegd, een uitvaart op water is een intieme, persoonlijke ervaring. Daarbij is het belangrijk dat deze dag naar uw wens verloopt. Daarom zorgt Iede ervoor dat al uw persoonlijke wensen een juiste plek op de dag krijgen. Iede heeft alle nodige contacten met rederijen, gelegenheden en uitvaartcentra. Heeft u zelf een bijzondere locatie in gedachten? Laat het Iede even weten!

Of het afscheid nou in klein gezelschap zal worden gehouden of juist met een grote groep, dit is allemaal te realiseren. Iede kan u alles vertellen over de mogelijkheden, routes en verschillende type schepen.”

 

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden