Terug naar overzicht

Overgrootmoeder

Op deze foto zien jullie mijn overgrootmoeder Beth van Trui (1907-2004), de meest bijzondere vrouw die ik ooit heb mogen kennen. Als jonge puber bezocht ik haar elke zaterdag om met haar te wandelen, de krant voor te lezen, koffietjes te drinken en vooral veel naar haar verhalen te luisteren.

Deze vrouw heeft mij geïnspireerd en gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Door haar ben in de zorgsector terecht gekomen én door haar ben ik in aanraking gekomen met de dood, háár overlijden. Voor de eerste keer in mijn leven overleed iemand die zo dicht bij mij stond. Heel speciaal was voor mij het moment waarop de kist gesloten moest worden en vooral omdat ik de laatste schroef mocht aandraaien. Ze is overleden toen ik 18 jaar was, trots dat ik haar achterkleinzoon mocht zijn.

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden