Terug naar overzicht

Persoonlijk

Door eigen ervaring weet Iede hoe belangrijk het is om persoonlijk betrokken te zijn bij een uitvaart. Één en hetzelfde gezicht vanaf het moment van bespreken tot en met de dag van de uitvaart.

De reden dat Iede oktober 2018 is gestart met Iede Hoorn Uitvaartzorg, is omdat hij in privé-situatie te maken kreeg met een overlijden waarbij er elke keer een andere uitvaartleider in beeld was. Zo kwam er tijdens het eerste gesprek een meneer, tijdens het bespreken van het draaiboek een collega van deze meneer en op de dag van de begrafenis een mevrouw. Dit heeft Iede, maar ook de andere nabestaanden, ervaren als zeer onprettig en onpersoonlijk. Iede realiseert het zich nu des te meer hoe ontzettend belangrijk één contactpersoon is.

Iede Hoorn Uitvaartzorg is 24/7 bereikbaar en de nabestaanden hebben bij ieder contact te maken met Iede Hoorn.

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden