Terug naar overzicht

Uitvaart in Amsterdam

Bent u, als nabestaande, op zoek naar een begraafplaats of crematorium voor uw uitvaart in Amsterdam? Dan zult u er achter komen dat onze hoofdstad genoeg te bieden heeft. Zo zijn er in totaal negen begraafplaatsen (waarvan twee gemeentelijke begraafplaatsen) en vier crematoria:

Begraafplaatsen:

Crematoria:

Alle bovenstaande locaties zijn locaties waar Iede Hoorn Uitvaartzorg regelmatig is te vinden, hij kent de mogelijkheden, de capaciteit van de aula, de mogelijkheden voor de koffiekamer/condoleance en kan u vertellen over álle faciliteiten die de locaties te bieden hebben. Want wist u dat u ook een plechtigheid op een andere locatie kunt houden? Denk aan (uw?) een mooie tuin, een kasteeltje, op een boot, aan het water, op het strand of in een kerk.

Bekijk ook eens de volgende locatie, welke zich zeer goed leent voor een intieme plechtigheid op een rustige plek, maar wel midden in Amsterdam: De Uilenburgersjoel aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 91 in Amsterdam.

Weet u niet zeker welke locatie het beste bij u past? Neem dan contact op met Iede. Of wilt u meer lezen over begraven of cremeren in Amsterdam? Klik hier.

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden