Terug naar overzicht

Uitvaartverzekering?

Of u nu verzekerd bent bij Monuta, DELA, Yarden, Ardanta of heeft u een andere uitvaartverzekering afgesloten, ook dan kan Iede Hoorn Uitvaartzorg de uitvaart van uw dierbare verzorgen. Een natura-verzekering levert u diensten in ruil voor de door u betaalde premie. U bent niet verplicht om uw begrafenis of crematie door deze verzekeraars te laten verzorgen.

Als u de begrafenis of crematie door Iede Hoorn Uitvaartzorg laat verzorgen, dan keert de verzekeraar een bedrag uit, ook bij een natura-verzekering. Vraag uw verzekeraar om welk bedrag het gaat. Bij een kapitaal- of sommenverzekering bent u vrij om zelf een uitvaartondernemer te kiezen. Het is belangrijk dat u bij de melding van overlijden bij uw verzekeraar duidelijk aangeeft dat u uw uitvaart door Iede Hoorn Uitvaartzorg wilt laten verzorgen.

Wilt u dat ik vrijblijvend langs kom om uw uitvaartpolissen eens te bekijken? Of heeft u advies nodig of andere vragen? Neem gerust contact op met Iede.

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden