Zoek niet verder, als je aandacht, warmte, creativiteit en inspiratie wil om een uitvaart te regelen.

Totaal in verwarring na de onverwachte dood van mijn man moest ik het ziekenhuis verlaten en vooral snel een begrafenisondernemer regelen. Hoe dan!? Mijn hoofd kon niet bevatten dat mijn man dood was en ik moest iemand vinden om de begrafenis te regelen? Geen tijd voor gesprekken, offertes, kijken wie klikt en wie niet. Nee het moet sneller dan snel. Een van de belangrijkste projecten uit je leven…. Bizar en onwerkelijk.

Na wat telefoontjes met suggesties van vrienden was ik helemaal klaar. Stem sprak niet aan, veel te vaag, veel te dwingend, gewoon irritant etc. Toen belde ik Jens Niels op aanraden van mijn nichtje. Hij zat vol maar wilde wel wat meer over mij en mijn man weten om te kijken of hij iemand wist. Hij belde inderdaad terug om me Iede Hoorn aan te raden. Die klonk goed over de telefoon en kon er met een uur zijn. Ok dan.

Ik deed de deur open, zag een heerlijk authentieke man staan en wist wij gaan het samen klaren, bij jou ben ik veilig en kan ik mijn ei kwijt. Iede was ieder uur van de dag beschikbaar. Dat is dus het voordeel van een klein bedrijf en persoonlijke benadering. We hebben samen fantastische dingen bedacht. Uren met elkaar gewerkt om dit evenement tot een fantastisch afscheid te maken. Hele persoonlijke benadering, out of the box ideeën, makkelijk schakelen, klaar hoor een lach en een traan. Super snelle communicatie, vroeg in de ochtend met nieuwe to do’s en last in de avond nog foto’s appen om te vragen welke outfit.

Zoek niet verder, als je aandacht, warmte, creativiteit en inspiratie wil om een uitvaart te regelen.

Ik mis Iede!!!

– Marianne Heemskerk –