een professionele manier met een eigen, aangename en natuurlijk charmante stijl

Op 6 april jl. overleed mijn moeder. Het was een gepland overlijden. We vroegen Iede Hoorn ons bij te staan en er was direct een klik tussen hem en mijn familie. Ook mijn moeder heeft hem nog ontmoet bij mij thuis; zij noemde hem ‘top’. Hoe bijzonder!
We hadden 3 weken de tijd om het afscheid van mama vorm te geven en hadden intensief contact met Iede. Wij leerden hem kennen als iemand die goed luistert en feilloos aanvoelt waar de behoefte ligt en de gave heeft om te ‘scannen’ hoe het met een ieder gaat.
Het werd een sfeervol afscheid in een klein theater in Breda, zodanig vorm gegeven dat het heel goed paste bij mama in de zin van wie zij was en waar zij van hield. Iede begeleidde ons op een professionele manier met een eigen, aangename en natuurlijk charmante stijl van handelen en spreken. Wij hielden ook na het afscheid nog contact.
Nog geen maand later was er opnieuw een overlijden in de familie. Mijn zwager. Zelfdoding. Ik nam direct contact op met Iede; hij kon. Een heel ander afscheid; intens, heftig en zwaar. Toch ook hier heeft Iede de familie en nabestaanden deskundig kunnen bijstaan om ook zijn afscheid ‘passend’ en persoonlijk te laten zijn.

Ik ben, wij zijn je dankbaar, Iede

– Ankie –