bloemen-rouwstuk-rouwboeket-uitvaart-kleuren

Melding van overlijden

Wat u moet doen bij overlijden

 1. Waarschuw allereerst de (huis)arts om het overlijden vast te stellen.
 2. Bel mij op telefoonnummer: 06-28859796 (ik sta 24/7 voor u klaar!)
 3. Breng uw directe familieleden en vrienden op de hoogte.
 4. Ik kom zo snel mogelijk naar u toe om te bespreken wat uw wensen zijn.
 5. Alle zaken die betrekking hebben op de uitvaart komen tijdens ons gesprek aan de orde, zoals:
 • Opbaren thuis of in een rouwcentrum
 • Mogelijkheden voor een kist of opbaarplank
 • Keuze van begraafplaats of crematorium
 • Wel of geen (kerk)dienst
 • Locatie van de afscheidsplechtigheid
 • Rouwkaart en advertentie
 • Rouwvervoer
 • Bloemen

Voorbespreking aanvragen

Vrijblijvend en kosteloos gesprek vooraf

Als u weet dat u niet lang meer te leven hebt of als u alvast graag uw uitvaartwensen zou willen bespreken. Misschien wilt u wel graag weten wat er mogelijk is omtrent begraven of cremeren, dan kom ik graag bij u langs om deze wensen in kaart te brengen of om te kijken wat er zoal mogelijk is. Daarnaast is het fijn voor uw nabestaanden, als u zelf al uw wensen hebt vastgelegd, zodat zij deze wensen kunnen respecteren en hiermee rekening mee kunnen houden bij het regelen van uw uitvaart.

Ik kom vrijblijvend langs komen bij u thuis, maar uiteraard mag dit ook telefonisch of per e-mail. Uw wensen worden genoteerd en vastgelegd en door mij, uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en respect, bewaard.

Vul het onderstaande formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen met u en een afspraak inplannen.

Gratis wensenboekje bij u thuisbezorgd!

Een uitvaart invullen naar uw wensen

Door mijn ervaring ben ik er achter gekomen dat voor veel mensen de dood een taboe is en er niet of nauwelijks over gesproken wordt. Nabestaanden blijven vaak achter met vragen over hoe de uitvaart in te vullen; want wat waren nou eigenlijk de wensen van de overledene?

Ik heb een wensenboekje opgemaakt waarin ook u de mogelijkheid krijgt uw wensen rondom uw uitvaart eenvoudig in grote lijnen te noteren. Bewaar dit boekje bij uw belangrijke papieren, zodat uw nabestaanden het gemakkelijk en snel kunnen vinden.

Vul hieronder uw gegevens in en ik stuur u vandaag nog vrijblijvend dit handige wensenboekje toe.

U heeft elders een uitvaartverzekering?

Ook dan kan Iede Hoorn Uitvaartzorg uw uitvaart verzorgen.

Of u nu verzekerd bent bij Monuta, DELA, Yarden, Ardanta of heeft u een andere uitvaartverzekering afgesloten, dan kunt u meestal zelf kiezen welke uitvaartonderneming het beste past bij u. De verzekeringsmaatschappij zal na het overlijden het verzekerde bedrag uitkeren, dat weer kan worden gebruikt voor het verzorgen van een waardig afscheid.

Ik kan dit voor u verzorgen en afhandelen met de verzekeringsmaatschappij.

Een natureverzekering is een verzekering voor het regelen en betalen van de uitvaart, voor een aantal omschreven (standaard) diensten. Wat er precies in het dienstenpakket zit, verschilt per pakket en per verzekeraar. Vaak gaat het om het aannemen en regelen van de uitvaart, een kist, een beperkt aantal rouwkaarten, een rouwauto etc.

Wilt u meer dan in het pakket zit, dan moet u bij betalen. Ook bij een naturaverzekering bent u vrij om een andere uitvaartverzorger te kiezen. In dat geval keert de verzekeraar een geldbedrag aan u uit.

Heeft u een verzekering, maar geen idee hoe het zit? Of hoeveel de verzekering gaat uitkeren als u komt te overlijden of wilt u weten of het verzekerde bedrag voldoende is om de uitvaart te bekostigen? Neem gerust contact op met mij; ik kan er naar kijken en het uitzoeken voor u!

Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen