Terug naar overzicht

Uitvaart Urk

Een uitvaart in Urk. Een beetje een onwennig gezicht was het wel: een fotoshoot met kist, dragers en rouwwerk rond het Kerkje aan de Zee woensdagmorgen. Uitvaartverzorger en oud-plaatsgenoot Iede Hoorn liet promotiemateriaal voor zijn bedrijf maken. Hoorn woont in Amsterdam en is afgelopen oktober gestart met zijn eigen onderneming in uitvaartzorg. ,,Mijn slogan is ‘uitvaartzorg voor iedereen’. Ik vind het belangrijk om daad- werkelijk mensen te helpen, te ontzorgen en juist als het leven eindigt het verschil te kunnen maken zodat mensen op de manier die voor hen belangrijk is afscheid kunnen nemen van een dierbare’’, vertelt Iede Hoorn. Via Iede Hoorn Uitvaartzorg biedt Iede aan heel Nederland (ook Urk!) zijn diensten als uitvaartverzorger aan: ,,Ik sta 24/7 voor u klaar, juist in een moeilijke en roerige tijd na een overlijden.’’ 

Wilt u meer lezen over begrafenissen op Urk? Lees HIER meer over de mogelijkheden.

Onlangs ben ik door Omroep Flevoland geïnterviewd over het aanbieden van uitvaarten (begrafenissen) op Urk. Naast mijn werkgebied Amsterdam en omgeving, hoop ik ook in mijn geboorteplaats een bijdrage te mogen leveren aan een waardig afscheid. Momenteel worden bijna alle begrafenissen op Urk geregeld en verzorgd door de vereniging. Deze vereniging doet dit ontzettend waardig en met respect, echter denk ik dat het goed is, dat er naast deze vereniging, ook een andere partij is die ze kunnen bellen voor het verzorgen van een begrafenis.

Zie HIER de video.

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden