Terug naar overzicht

Uw laatste wensen

Heeft u de wens begraven te worden? Of toch liever een crematie? Wilt u dat u thuis wordt opgebaard of liever in een uitvaartcentrum? Wist u dat er ook de mogelijkheid is om opgebaard te worden op een opbaarplank? Of geeft u toch de voorkeur aan een (massief houten?) kist? Wilt u dat uw nabestaanden rouwkaarten gaan versturen en een advertentie plaatsen (in plaatselijke en/of landelijke) krant? Hoe wilt u herinnerd worden? Kortom, wat zijn uw laatste wensen?

Zoveel vragen die u bij leven al kunt beantwoorden! Schrijf ze op voor uw nabestaanden, zodat ze weten wát uw wensen zijn! Maak het op die manier voor uw nabestaanden makkelijker een juiste invulling te geven aan uw afscheid. Noteer uw wensen en laat deze achter op een plek die uw naasten kennen, bijvoorbeeld in de map met belangrijke (uitvaart)documenten. U kunt uw wensen ook noteren in het handige laatste wensen boekje van Iede Hoorn Uitvaartzorg; deze is HIER gratis aan te vragen. Het boekje helpt u op een gemakkelijke manier uw wensen vast te leggen en stelt vragen waarover u kunt nadenken.

Uiteraard is het ook mogelijk mij te bellen als er vragen zijn of als u hulp nodig heeft bij het vastleggen van uw wensen. Ik kan u daarbij helpen door vrijblijvend persoonlijk bij u langs te komen. Samen kunnen we kijken wát er allemaal mogelijk is in uw omgeving; uw wensen kan ik noteren en ook kan ik u een overzicht laten zien van wat de kosten zijn van o.a. de verschillende locaties.

Iede Hoorn

Mijn naam is Iede Hoorn, 35 jaar oud. Ik werk als uitvaartverzorger, veel in Amsterdam, maar daarnaast verzorg ik uitvaarten door heel Nederland. Elke keer ga ik de uitdaging aan om, samen met de nabestaanden, een zo waardig en zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Uitgelichte berichten

Geen uitgelichte berichten gevonden